Njihυni me υshtrίnë më ..ksί në botë. Shikoni υideon dhe bindυni (Videο)

Një grup vajzash, të cilat thuhet se janë modele, janë veshur në tesha të ushtrisë dhe kanë marshuar rrugëve.

Ato kanë bërë ecje dhe vallëzim nepër rrugë e pas kësaj janë bërë hit në rrjetet sociale.

“Kjo është ushtria më s*ksl në botë”, kishin shkruar njerëzit në komentet e tyre në lidhje me videon e shpërndarë.

Shikoni videon dhe binduni.

SHIKO VIDEON KËTU