“Nuk kαm k rγεr marrëd hënie me bυrrin që kur filloi ρaηdemίa”, rrëfimi i 40-υj eçαres që të Ιë ρa fjαΙë…!!

Një grua 40 vjeçe ka rrëfyer për psikologen se si është duke i ecur martesa me burrin që ka 44 vjeç.

Gruaja tregon se që nga pan.demia nuk kanë pasur marrdhënie se.ksuale, duke ndikuar kështu në lidhjen e tyre.

Ajo vazhdon të tregoj që përveç kësaj ai po vazhdon të tregoj se çfarë marrdhë.niesh se.ksuale ka pasur me ish të dashurat e tij, shkruan “The Sun”.

Psikologa i përgjigjet gruas duke i thënë që duhet të zgjidhet kjo mënyrë e lidhjes dhe për të shpjeguar ndikimin që sjell sjellja e tij mbi ju dhe se ajo duhet të ndalet.

-E dashur psikologe: Jam 40 vjeç dhe jam martuar para vite me një burrë që është 44 vjeç.

Ai ishte zbavitës dhe i dashur në fillim, kështu ne ishim vërtet të lumtur. Mirëpo ka një kohë që qëndron i zemëruar dhe nuk dëshiron të bëjmë se.ks duke më përulur mua në këtë aspekt.

I gjithë ze.mërimi ka filluar nga fillimi i pan.demisë kur ai humbi punën, shkruan “The Sun”.

E kuptoj që ai është i zemëruar por më e keqja e kësaj është se më t.allë me histori, duke i përmendur përvojat e tij të kalura se.ks.uale.

Ai më krahason në mënyrë të pafavorshme me të gjitha ish të dashurat e tij dhe madje edhe me ato vajzat të një natë që ai ka pasur.

Ai më tregon se sa se.ksi të shkëlqyeshëm ka pasur me një ish të dashur, të cilen e la mirëpo që në mendje i ka mbetur aventurat që ka pasur me të.

Ai vazhdon të flas për pozicionet e preferuara të ish të dashurve, çfarë i pëlqente me to në shtrat dhe fjalët e nd.yta që përdornin.

Padyshim që edhe unë kam pasur një jetë se.k.suale edhe në të kaluarën, por kurrë nuk do të hyja në detaje për këtë, është e papranushme dhe mizore.

Dhe nuk jam e sigurt se do të kujtoja çdo detaj siç bën ai.

Unë e dua, por ai po shk.a.tërron vetëvlerësimin tim, ndonjëherë mendoj se do të doja shumë që ai të largohej.