Nuk ka asρak m. endim të mirë për m eshkυjt shqiptarë, turistja rυse: Njëri më tha do υij ta hαj p****

Duket se etja e meshkujve shqiptarëve për femra, gjë që vjen si pasojë e shumë faktorëve shoqërorë, mjedisorë, politikë etj, i ka rënë në sy edhe një turiste ruse që ka vizituar Tiranën së fundmi.

Duket se bukuroshja ruse ka ndezur mendjen e meshkujve shqiptarë me fotot e nxehta që ka postuar në profilin e saj në Instagram.

Bukuroshja e cila duket se është një blogere, ka vizituar së fundmi Shqipërinë me disa nga mikeshat e saj.

Ajo ka postuar foto dhe video të mrekullueshme nga Jugu i vendit, përkatësisht në Ksamil dhe Sarandë teksa i ka bërë një marketing të gjerë vendit tonë tek ndjekësit e huaj.

Në një prej fotove të saj në Instagram, një djalë shqiptar i ka replikuar: A je akoma në Shqipëri?! Do vij ta haj p****.