Prezaηtueses të njohυr i ndοdh e papritura gjatë emisiοnit

Prezantueses greke Katerina Karavatou i ndodh e papritura gjatë moderimit të emisionit “Çfarë thua tani” në televizionin Mega.

Ajo ka marrë lajmin e hidhur që nëna e saj ka ndërruar jetë, ndërsa është detyruar të largohet dhe të ndërpresë emisionin.

Por pas një pause të shkurtër, drejtuesit e televizionit morën përsipër që ta përfundojnë atë, duke shkruar:

Jemi kthyer. Katerina jonë për disa arsye personale, serioze, familjare u desh të largohej dhe nuk do të jetë me ne për pjesën tjetër të emisionit.

Por ne jemi këtu me ju për të vazhduar rrjedhën normale”.