Rihap υαrrin e djalit pas 42 vitesh, nëna zbuΙon të vërtetën dhίmshme: Ma ndiente zemra se… (Foto)

Lidia Reid është ndier e shk atërruar, pasi ka hapur va rrin e të birit, i cili kishte ndërruar jetë në vitin 1975.

Djali i saj Garry nuk është gjendur. Brenda ark iv olit nuk kishte asnjë trup.

Lidia ka mbi 42 vite që lu fton për të gjetur se çfarë ka ndodhur me djalin e saj.

Kur ajo ka kërkuar të shihte djalin e saj në spitalin “Sick Kids” në Edinburgut ata i treguan një fëmijë që nuk ngjasonte me të sajin. 

Kur ajo ka thënë se nuk ishte fëmija i saj, mjekët kanë thënë se kishte kaluar dep resion pas lindjes.

“Në fund të kësaj historie ka një shpjegim logjik. Trupi i djalit tim nuk është vënë në ark ivol sepse atij i kanë marrë or ganet”,- ka thënë Lidia.

Ndërmjet viteve 1970 dhe 2000 ka pasur dyshime për përfshirjen e disa mjekëve në tr afik org anesh, por nuk ka pasur kurrë prova të forta për këtë.

Në ato vite mjekët në Skoci u justifikuan se kishin mbajtur rreth 6,000 or gane dhe inde nga trupat e fëmijëve të vde kur sepse po kryenin eksp erimente.

Nga ana tjetër Lidia thotë se nuk do të ndalet pa mësuar se ku ndodhet trupi i djalit të saj.