February 25, 2024
Lajme

Rrέfimi ρrekes i 30-υj. eçάres që pυnonte si ρ*ost.itutë: Nuk e di kush janë babaΙΙαrët e υa. jzave

Elsa Dhako, 30 vjeçe, nga qyteti i Pogradecit dhe nënë e tre fëmijëve përkatësisht 11, 7 dhe 5 vjeç ishte pjesë e emisionit “Historia ime” në Tv Klan,

ku rrëfeu për jetën ekstremisht të vështirë që ka kaluar. Ajo tregon se i është futur rrugës së pro.st.itu.cionit e

det.yruar nga rrethanat. Kishte një djalë nga martesa e parë dhe duhej të kujdesej për të. 

Ishte mes katër rrugëve, pa shtëpi dhe nuk kishte para as për të ngrënë bukë.

Kështu u de.tyrua që tek lokali që punonte si kamariere të ushtronte pro.sti.tuc.ionin. Elsa tregon se nuk e di as kush janë baballarët e dy vajzave që ka. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *