Rrέfimi i “nënës b. eqαre”, tregon se si e mαs htrοi shqiρtαri: U m. αrtua me mua dhe…!!!

Michelle Rawlins, nga Sheffield, ka rrë fyer se si ish-bashkëshorti shqiptar e br akti si në qendrën tregtare, ndërkohë që ajo ishte duke provuar fustanin e dasmës.

Tashmë 51-vjeça rja e ka kthyer jetën e saj pë rm bys dhe është duke e ndarë historinë e saj me gra të tjera për t’i fry mëzuar ato të largohen nga mar rëdhëniet e dës htuara.

Michelle rr ëfeu se si ajo kishte humbur besimin tek vetja pasi të gjithë nxënësit në shkollë e taIInin për shkak të peshës së saj.Ajo ishte shumë e shë ndoshë dhe nuk shpresonte se ndonjë burrë mund t’ia hidhte ndonjëherë sytë.

“Isha me pushime në Selanik tek mikesha ime Emma. Një natë tro kiti dikush në derë dhe brenda hyri një djalë i pashëm. Pasi Ema na prezantoi unë kuptova se ne përs htateshim si tipa, por unë e dija se dikush si ai s’do kishte kurrë int eres ndaj meje.

Gjatë natës unë vura re se ai po më kushtonte më shumë vëmendje seç duhej dhe kjo më bëri të ndihesha mirë. Mendova se ai thjesht po tregohej i sjellshëm me mua por më pas ai filloi të më bënte komp limente. Natën pa sardhëse ne e takuam atë në një bar pranë detit dhe ai po më jo sh te.

Qëndruam gjatë gjithë natës duke biseduar dhe më pas ai më çoi në shtëpinë e tij me moto çikletë”, rrëfeu Michelle.Gjatë dy javëve qëndrimi në Greqi, Michelle e takonte atë çdo ditë.

Ajo u tri.shtua shumë në momentin që pushimet mbaruan e i duhej të kthehej në Angli.Shkuam të hidhnin firmat si fillim e më pas të organizonim dasmën.

Pasi mbaruam proce durat, unë dhe fëmijët shkuam në qendrën tregtare që të provoja një fustan nusërie dhe kishim vendosur të takoheshim me Blade aty. Ai nuk erdhi kurrë.

Prita me muaj të tërë që ai të më kont aktonte dhe më pas e kuptova se më kishte përdorur vetëm për të marrë vizën angleze sepse mora vesh më vonë se ai ishte i martuar dhe gruaja e tij jetonte në Tiranë”, tha Michelle e tri.shtuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *