Rrëfehet 35-vj eçarja: ZbuΙova që b. urri më tra dhtoηte por ja si u ha.kmora me komshίυn..!!!

Unë jam një grua 35 vj eçare e martuar që prej 6 vitesh. 2 vitet e para kemi jetuar së bashku me familjen e burrit ndërsa që 4 vite jetojmë vetëm me burrin në banesën e re.

Sipër neve jetonin disa student e punëtor me qera të cilët ishin kryesisht nga vende jashtë Prishtinës.

Njëri nga ata qysh ditën e parë kur u takuam ne ashensor mi nguli sytë duke ma skanuar tërë trupin nga koka deri te këmbët dhe duke le/pirë buzët e veta, dhe kjo ndodhte çdo herë që më takone.

Me këto gjeste ma bëri me dije që po e çmendëte trupi im i formësuar mire pasi që atëherë kisha 2 vite martesë dhe ende nuk kisha lindur fëmijën.

Edhe pse nganjëherë më ikte mendja dhe e paramendoja komshiun tim 28 vj/eçar mbi trupin tim duke me shq/yer të tërën por unë e injoroja

sepse isha rehat me burrin tim si në sht/rat ashtu edhe marrëd/hëniet tjera me një fjale deri atëherë kishim një jetë të lumtur bashkëshortore.

Por një ditë ndodhi ajo që nuk e prisja kurrë nga burri im… Ai është biznesmen dhe ka një firmë pri/vate, si menaxhër I firmës ai normal që ka kontakte me njerëz të

ndryshëm për punë biznesi dhe njëra formë e kontaktit që ai e praktikon është me internet, saktësishtë me “Skype”.

Një natë teksa po bëhej gati që të shkonte në një takim urgjent kishte harruar Skype-n hapur dhe kur mua mu desh të hyja në Msn të flisja me familjen time,

duke tentuar ta mbyllja Skype-n pasi kurrë nuk i fu/sja hundët në bisedat e tija… rastësishtë në Skype e lexova shprehjen “Ok zemër,

nesër atje m’ki…” dhe kjo më bëri kurioz që ta lexoja tërë bisedën. Çka të lexoja… burri im kishte biseduar me një sekr/etaresh të një partneri të tije në Shkup.

Nga biseda e kuptova që ai njihet me të që një kohë të gjatë dhe më e keqja kuptova së ata dy po ndanin edhe çastet int/ime së bashku gati çdo herë që burri im udhëtonte në Shkup.

Kisha humbur e tëra, nuk dija se ç’ka të beja… lloj lloj mendimesh me vinin ne kokë, nuk e besoja se si burri im mund të bënte se/ks me një femër tjetër kur i kishte të gjitha tek unë.