February 25, 2024
Lajme

“Sapo e νrava!” 13-νjeçari νret me thikë nënën e tij në gjυmë dhe njofton ρolicinë

Policia në Florida të SHBA-ve ka arrestuar një djalë 13-vjeçar për vrasjen e nënës së tij 39-vjeçare. Derek Rosa akuzohet sipas ligjit për të miturit për vrasjen e nënës së tij Irina Garcia.

Gruaja po flinte pranë vajzës së saj të sapolindur në momentin kur djali i saj kreu aktin. Ishte vetë 13-vjeçari thirri policinë dhe tha “sapo vrava nënën time”.

Sipas policisë, ai ka pritur që ta zinte gjumi mamanë e tij para se ta godiste disa herë me thikë në qafë ndërkohë që motivet e aktit janë ende të paqarta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *