Sarαndë, ρronari i restorαntit ndjek me thikë në dorë klientin

Një tjetër ngjarje e shëmtuar ka ndodhur në jug të vendit, ku pushuesit përveç çmimeve të larta vijojnë dhe përballen me arrogancën dhe dhunën e pronarëve të restoranteve dhe hoteleve.

Pamjet që po shihni janë filmuar në një restorant në Sarandë, ku klienti ka patur një përplasje me pronarin, i cili e ndjek në rrugë me thikë në dorë.

Kjo nuk është hera e para që shohim ngjarje kaq të shëmtuara, ku pak vite më parë Mihal Kokëdhima bëri të njëjtin gjest duke terrorizuar klientët në lokalin e tij vetëm pse këta të fundit nuk iu pëlqeu as ushqimi por as çmimi abuzues në faturë.

SHIKO VIDEON KËTU

https://www.instagram.com/p/Cg9ap49KPko/embed/captioned/?cr=1&v=14&wp=540&rd=https%3A%2F%2Fwww.syri.net&rp=%2Fkronike%2F524782%2Fvideo-sarande-pronari-i-restorantit-ndjek-me-thike-ne-dore-klientin%2F%3Ffbclid%3DIwAR3VA-MsLqK5NfpES4YiWr-4hG8Oq4n0geme0BwKRtgOzV4DTUCb8TKoNkc#%7B%22ci%22%3A0%2C%22os%22%3A750.5999999996275%2C%22ls%22%3A475.5%2C%22le%22%3A602.7999999998137%7D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *