Sfida e ύëllait të madh “tortυron” bαnorët, Roza Lati deΙ me bίkini dhe fυtet në dύsh

Banorët e Big Brother Vip Albania, u dënuan për shkak se jo të gjithë respektuan njoftimin e produksionit për të marrë pjesë në një “talk show”.

Për këtë, ata duhet që dyshe – dyshe t’i japin biçikletave në oborr në mënyrë që të kenë ujë, e nëse nuk e kryerje, do të kenë vetëm 24 minuta ujë në 24 e fundit.

Banorja, Sara Gjordeni është ankuar të banorja tjetër Roza Lati, se është lodhur shumë dhe se biçikleta e ka vrarë te b*ça, ndërkohë që Roza ankohet se nuk ka zë dhe futet për të bërë dush me rroba banje, duke treguar linjat trupore perfekte.

“Atje nuk ishte vështirësia te këmbët, por t’u vriste byca. Dhash e mora, oii vdiqa” shprehet Sara,