Shοkοn Monika Kryemadhi: Jam me kαηcer.Κam frϊkë se më…

Monika Kryemadhi duke shtruar argumente per mungesen e profesionisteve ka pohuar te Real Story e Sokol Balles faktin e hidhur.

”Jam me kancer në qafën e mitrës, por këtu nuk ka infermier të specializuar dhe keshtu detyrohem te kurohem jashte…”,

tha ajo dhe argumentoi pastaj per mungesat e medha te profesionisteve ne vend.

Kryetarja e LSI-së ka treguar se dy herë në vit është e detyruar që të marrë një injeksion në gjak, pasi është operuar nga kanceri i mitrës.

Por ajo ka treguar që e ka shumë të vështirë të gjejë infermierë të mirë, pasi ata kanë ikur në Gjermani,

ndërsa shton se kur shkon për injeksion infermierët në Shqipëri e shpojnë 10 herë deri sa t’i gjejnë venën.