Sh qiρtarja i tregon të gjithα: E b. ëj me b υrrin e kθshυrirës

Një vajzë ka një marrëdhënie in.time me bashkëshortin e kushërirës së saj. Vajza thotë se gjithçka nisi pa dëshirën e saj, por tani ajo nuk ka në mend të heqë dorë.

Kjo është historia e rrëfyer.“Në fillim të kësaj lidhje jam ndjerë fa jtore, por tani kam rënë në dashuri me të.

Unë që po ju shkruaj jam një 24-vjeçare nga Lezha dhe jetoj me shumë familjarë prej vitesh në Itali.

Komshie kam xhaxhin tim me familjen e tij dhe me kushërirën time kam një marrdhënie shumë të ngushtë, jemi rritur si motra.

Ajo është e martuar dhe burri i saj është i dashuri im. 

Gjithçka ndodhi pa dëshirën time, ai vetëm më nga.cmonte, më hidhte fjalë, shikime e derisa një moment më zuri vetëm dhe më puthi në buzë.

Nuk bëra zë në fillim sepse nuk doja të plaste sk.andali e kështu durova muaj nga.cmimet dhe puthjet e tij sa herë i jepej mundësia.

Por gjatë natës nisa të mendoj për të dhe se sa shumë më pëlqenin ato puthje të rrë mbyera.

Derisa një ditë kur më dha puthjen e rradhës ja ktheva edhe unë me shumë dëshirë dhe prej asaj dite nekemi krijuar në fshehtësi një lidhje.