Shkυan me mision në Afrikë, mυrgeshat shqiptare kthehen sht αtzëηë…

Kisha Katolike ka nisur një hetim për rastin e dy murgeshave të cilat rezultuan se prisnin një fëmijë.

Mediat dhe hetuesia shkruajnë se murgeshat kanë mbetur shtatzënë gjatë misionit që kanë kryer në Afrikë.

Identiteti i dy murgeshave nuk bëhet me dije por mësohet se ato janë me origjinë

nga Shqipëria dhe i përkasin dy manastireve të ndryshëm. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *