February 26, 2024
Lajme

SKΑΝDAL: “Ηίqi të ρ rishem shρejt”, ZbüΙöhen bi sedat sh ökυese të aktores shqiρtäre me djäΙin e ρasυr

Ajo mund të jetë një aktore e mirë dhe që ka fituar eksperiencë, ama të gjithë e kanë njohur pasi u kap “mat”

duke blerë mbathje në tregun e rrobave të përdorura, teksa në rrjete sociale e shiste veten si një vajzë me mirëqenie ekonomike.

Megjithatë, duket se skandalet s’kanë fund për aktoren shqiptare Eliona Pitarkën.

Këtë herë ka qenë një djalë, me të cilin ndoshta Eliona ka qenë në një maredhenie,

ai tregon bisedat me aktoren dhe se si e joshi atë, për më shumë…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *