SkandαΙi në Dύbai me ύαjzat e njohura të showbizz-it, çύdit ish-konkurrentja e ‘Big Brother’: S’ka asgjë të keqe, 5 minuta ρυnë!

Ish-banorja e Big Brother, Fjorentina Halili, e ftuar në emisionin “Ora Verore” ka komentuar deklaratën e saj për “Dubai Porta Potty” .

Ajo tha se nuk gjykon njeri për veprimet që bën, ndërsa shtoi se një gjë të tillë e bëjnë vajzat në moshën 20 vjeç pasi nuk e dine se si funksionon puna.

Halili tha se personat që janë rritur me frymën e punës e kanë të vështirë të pranojnë një gjë të tillë.

Fjorentina Halili: Nuk ka asgjë të keqe, 5 minuta punë është ajo.

Unë kam thënë që pjesa e asaj vajzës që ka ndodhur në Dubai, është që vajzat që janë në moshën 20 vjeç tani, e kanë më të thjesht tani është sepse nuk e dinë punën se si funksion.

Ndërsa ne që jemi brez tjetër jemi rritur me frymën e punës dhe e kemi të vështirë ta pranojmë një gjë të tillë.

Unë nuk gjykoj njeri. Se gjykoj të tjerët se ça bëjnë. Unë nuk vajza që bëjnë një gjë të tillë. Dubai është si gjithë vendet e tjera.

Është thjesht ajo ideja e Dubait sheikë dhe njerëzit knë atë imagjinatën që po ike atje, do shkosh të bësh atë gjë.

“Dubai Porta Potty” thuhet se lidhet me influencers dhe vajzat e tjera të reja që në këmbim të parave ose dhuratave lënë të tjerët të kryejnë jashtëqitjen dhe urinën sipër trupit dhe fytyrës përfshirë edhe gojën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *