Tαkoi një υ. ajzë nga Ιiqeni dhe pasi i rrëfeu “S EKRETlN” ajo “u zh dυk”

Është kthyer në fenomen të shoqërisë tonë që një vajzë të zgjedhë partnerin e saj duke u nisur nga të mirat materiale që ai ka dhe jo disa vlera tradicionalë që gjykoheshin me hollësi në të kaluarën.

Nëse në ditët e sotme një djalë ka shumë të ardhura, një makinë luksoze dhe shumë ndjekës në Instagram shihet si një i dashur potencial për një vajzë.

Ka edhe nga ato raste të tri shtueshme të rrëfyera nga djemtë të cilët punojnë ndershëm për të jetuar dhe kanë qëllime serioze me një vajzë që mund t’u ketë pëlqyer.

Një rast i ngjashëm i ka ndodhur një djali nga Tirana, i cili pasi kishte njohur një vajzë nga liqeni dhe i kishte rrëfyer asaj se punonte

kamarier nuk e kishte parë më kurrë dhe ajo e kishte bllokuar edhe në rrjetet sociale kua ta kontaktonin.

Jam Ervisi nga Tr… njoha nje goce tek liqeni dhe si cdo te rinj u njohem me shikime dhe fIirtime edhe si perfundim hyme ne mhb u prezantuam edhe vendosa ta ftoj per kafe.

Njs u ulem tek nje kafene por direkt me te paren porositi pije energjike te shtrenjte, pastaj edhe uje dhe si spati t urp, ajo e pa qe porosita kafe edhe si ka mundesi nuk u

pershtat me tavolinen dhe mire aty por te nesermen pa shkak pa gje me bllokoi ne fb, insta edhe svje me nga liqeni dhe normal se u tregova i sinqert edhe sa i thash punoj

kamarjer sikur ndryshoj u ftoh me mua, dua te them cjan kto femra te sotme qe vetem lekun shohin :(. Ju lutem postojeni, flm!”