Të shtëna me αrmë në υend, një i υdekur dhe dy të ρΙagosur

Një person ka gjetur vd ekjen ndërsa dy të tjerë janë pl agosur nga të sht ënat me a rmë në Baks të Skënderajt.

Dy të pla gosurit janë dërguar në spital për ndihmë mjekësore ndërsa gjendja e tyre nuk dihet ende.

Lajmi është pohuar nga Policia e Kosovës që nuk ka dhënë më shumë hollësi mbi motivet e kr imit.

Njoftimi

“Sot me datën 23.07.2022, rreth orës 19:04 është raportuar për një mosmarrëveshje në fshatin Baks-Skenderaj, ku kemi tre të plagosur.

Njëri prej tyre ka ndërruar jetë, ndërsa dy të plagosurit janë dërguar në QKUK në Prishtinë.”