Top Channel nxjerr ρrοvat/ Kjo është mrekullia më e mαdhe që ka ndοdhur në Kίshën e Lαçit

Qyteti i vogël i Laçit, ofron një pritje të pazakontë për mijëra e mijëra besimtar që vinë për të përjetësuar

besimin për të gjetur paqen dhe për tu prehur në mëshirën e Zotit në Kishën e mrekullive.

Por cila ka qenë mrekullia më e madhe në historinë e Kishës së Laçit?

Këtë përgjigje na thotë vetë Frat, Mirash Marinaj, dëgjojeni! Shiko videon KETU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *