Trάgjike! Ndodh incίdenti i papritur në kόncertin e këngëtarit të njohύr

Vetë këngëtari reagoi pas ngjarjes së rëndë duke shprehur ngushëllimet për familjarët e të ndjerës.

“Isha i dëshpëruar kur mësova për humbjen e dikujt pas shfaqjes sonë,” tha Chesney në një deklaratë për The Denver Post.

“Kishte kaq shumë gëzim, aq shumë zemër nga populli i Denverit mbrëmë.

Të dëgjosh këtë është zemërthyese. Jeta është e çmuar. Muzika na bashkon dhe dashuria që ndajmë na bën shumë më tepër.

Për zonjën që erdhi ta ndajë atë dashuri, nuk ka fjalë. Për humbjen e miqve dhe familjes së saj, pikëlloj me ta dhe për ta.”, tha ai.