Trοηdίt shkodrαnja: Si e shίhja mαmin duke e b. ërë me ρoΙicin kur bα bάi ishte në pυne..

Një histori tr.onditëse është rrëfyer nga një vajzë, e cila thotë se kur ka qenë e vogël ka parë skenat se si e ëma tra.dhëtonte të atin me një tjetër mashkull.

“Ato që kalojmë në fëmijëri na ndjekin gjithë jetën! Jam një 21-vjeçare nga Shkodra, e aktualisht vijoj studimet në një shtet europian. 

Në shkollë jam e zonja, jam integruar fort mirë dhe këtu, kam zënë shoqëri, por nuk arrij dot të krijoj marrëdhenie stabël me meshkujt.

Sapo njoh dikë e lë para se t’më lërë ai. E dikush më këshilloi se këto mund të jenë tra.uma që kam kaluar nga ndonjë ngjarje në fëmijëri që ka lënë gjurmë të unë.

E në fakt kështu është! Kur isha 9 vjeçe mbaj mend që babi punonte turni i tretë. Mami kishte ditë që më nxirrte të flija në kuzhinë.

Unë flija me prindërit në dhomë dhe nuk e kuptoja përse kur nuk ishte babi më merrte hopa dhe më çonte në kuzhinë. Herë isha në gjumë, e herë tjera bëja sikur flija.

I thoja mamit që nuk dua, e herë më thoshte që është ftohtë në dimër, e herë është nxehtë në verë me qëndru me të në dhomë. 

Kisha frikë të rrija vetëm e në dy raste që jam zgjuar nga kuzhina për të shkuar tek mami e shihja mamin të zhv.eshur duke u puthur me një burrë tjetër.

Veshjet e tij ishin të policit se e daloja kapelen. Nuk arrija dot t’i thoja mamit që e kisha parë çfarë bënte ajo kur unë flija. Nuk e duroja dot atë skenë.

Kur shihja babin të nesërmen strukesha. Mbaj mend që u bëra shumë fëmijë i mbyllur.

Mamin e mora shumë inat, por nuk i thashë dot kurrë që e kam parë duke bërë marrëdhënie se.ksuale me policin në dhomën e saj dhe të babit.

Sot akoma nuk jam ballafaquar me mamin. Mami e babi janë bashkë dhe duken të qetë në fakt.

Babi është tip indiferenti, por mamin e do shumë. Kurse mami e mban shumë veten dhe mendon se e gjithë bota sillet rreth saj. Nuk di nëse një ditë duhet t’ja them mamit, apo ta mbaj për vete ato netë të tm.errshme për mua…”, shkruan ajo.