U ρ uth me motrέn ρërpara kα.merës, Iu përgjigjet krίtikëve: Videοja ishte e υërtetë…!!

Një YouTube-r i cili shkaktoi zemërim masiv pasi postoi një video ku puthe gjysmë motrën e tij, ka reaguar ndaj kritikave.

Chris Monroe publikoi në kanalin e tij në YouTube një video ku ai puthej bashkë me motrën e tij, Kaitlyn O’Connor.

Por, pas publikimit të videos, të shumtë ishin ata që komentuan se videoja me shumë mundësi ishte e monutar ose se vajza nuk ishte në të vërtetë motra e tij.

I kontaktuar nga tabloidi “The Sun”, Monroe konfirmoi dhe një herë që videoja ishte e vërtetë dhe se vajza ishte gjysmë motra e tij.

Ai u shpreh: Ajo është me të vërtetë gjysmë motra ime.

Eshtë e vërtetë që ajo nuk ka plotësisht gjakun tim, por e kam gjysmë motër dhe ky është fakt.”

Videoja e titulluar, ”Kissing My Actual Sister”, është parë më shumë se 3 milionë herë në YouTube.