U ρërzgjodh mes 60 mijë femrαυe, kjo është bukυroshja që ruan VΙadimir Putiηin

Anna Khramtsova është 31-vjeçarja e cila është pjesë e një regjimi ushtarak e cila i raporton drejtpërdrejt udhëheqësit të Kremlinit.

Një nga rojet kryesore të Vladimir Putinit është votuar si lu/ftëtarja më e bukur femër në paraqitjen e Bukurisë së Gardës Kombëtare.


Bjondja 31-vjeçare tha se i pëlqen të merret me stërvitjet e saj me armë dhe “shërben me stil” brenda Gardës Kombëtare Ruse të ngritur nga Putini.

Ajo është shprehur në media se i është dashur të luftojë seksizmin dhe vendosi të hynte në konkursin e bukurisë pas presionit nga kolegët e saj.

Tani ajo është votuar si roja më e bukur femër nga gati 60,000 ruse. Anna shprehet:

Më vjen të dëgjoj ato shaka të vjetra në lidhje me flokët në shërbim, por unë i injoroj ato dhe vetëm shërbej me stil”.

Anna vjen nga një familje ushtarake dhe e zbatimit të ligjit, me babain e saj në ushtri dhe polici për 30 vjet dhe nëna e saj gjithashtu me uniformë.

Ajo shton: Unë jam krenare për të vazhduar dinastinë.

Më e rëndësishmja është të nxirret arma me qetësi, për të synuar dhe për të marrë frymë.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *