U shpërηgul te ρartneri në Belgjikë, ish-konkυrrentja e “Për’puthen” shtσtzënë

Fjorela Peto u largua nga Për’puthen pasi gjeti dashurinë jashtë programit.

Ajo është në një marrëdhënie me një biznesmen që jeton jashtë shtetit dhe që quhet Ani Brakaj.

Pak muaj më parë mediat zbuluan se ajo është në pritje të ëmbël. Vetë Fjorela nuk ka publikuar asnjë foto në rrjetet sociale duke e mbajtur totalisht private jetën e saj.

Para disa ditësh është publikuar një foto e Fjorelës në të cilën vihet re barku i rrumbullakosur.

Ndërkohë, raportohet se ajo po planifikon që të jetojë me partnerin në Belgjikë pasi të celebrohen bashkë.

Së fundmi, “Iconstyle.al” shkruan se para dy javësh çifti zbuloi gjininë e fëmijës dhe së shpejti ata do të bekohen me një vajzë, madje kanë zgjedhur dhe emrin e saj, Evita.

U shpërngul te partneri në Belgjikë, ish-konkurrentja e

Sipas burimeve, procesi i marrjes së lejes së qëndrimit në Bruksel po ecën mirë për Fjorelën pas celebrimit me partnerin e saj dhe në fund të tetorit do të shpërngulet përfundimisht atje.