Une shkoj me te! Kush eshte reperi shqipetar qe pati Ιidhje dashυrie me mοtren e Arian Canit..!!

Soni NRG, ka rrëfyer gjithçka nga fillimet me grupin The Dreams dhe deri tek marrëdhëniet me vajzat e famshme të showbizit.

Në një moment, i pyetur nga moderatori Alban Musa nëse ka qenë ndonjëherë në një lidhje dashurie me një vajzë të njohur, ai e ka pranuar.

Madje ka deklaruar me plot humor se bëhet fjalë për motrën e Arjan Çanit, por që më pas është shprehur se e gjitha kjo ishte në kuadër të shakas, pasi moderator nuk ka motër.

“Kam pas marrëdhënie me një vajzë që nuk është e përfshirë drejtpërdrejt te showbizi, por vëllai i saj është i njohur.

Femra me të cilën unë kam kaluar shumë mirë, mbi 3-4 vjet lidhje është motra e Arjan Çanit.”, ka thënë Soni.