V αjzα, b.ëni këto gjëra e mσshkυΙΙi do t’ju b.jerë në gjυηjë

Joshja është një lojë dhe në dashuri fiton kush largohet, ne e dimë këtë shumë mirë.

Le të mësojmë se si ta mbash një mashkull të lidhur pas vetes, këtu janë 5 kës hilla se sit a bëni këtë:

“Historitë e pamundura” na tërh eqin, ato paksa të paqarta dhe të vës htira na mag jepsin, por edhe burrat nuk janë të im unizuar ndaj këtij rregulli tërheqës

. Si të bëjmë që një mashkull të çme ndet pas nesh?

Mos thuaj “po” menjëherë:A ju ka kërkuar të dilni? Mos e pranoni menjëherë dhe lëreni të “vuajë pak”.

Pretendo se je e zënë, por lini shpresën që ju do të mund ta lironi veten një moment tjetër.

Mos e jepni veten menjëherë:Ne nuk po flasim për një truk moral, por për një lojë me dinakëri.

Silleni në maje dëshirën e tij, e do të jeni në gjendje të kuptoni se sa është i gatshëm të presë që t’ju ketë.

Tregojeni veten të pavarur:Mos u ngjitni pas tij, lëreni të kuptojë se jeta vazhdon edhe pa atë.

4.Provokoni pak xhelozi:Mashkulli të ndjek kur sheh se mund të të “vjedhin nga pjata e tij”, ai lufton për atë që dëshiron.

Bëhuni jos hëse:Jos hja është një lojë që meshkujt me të vërtetë e pëlqejnë. Ngac mojen atëi me shikime dhe fjalët tuaja.