V. αjza e υarfër nga Puka: Isha në rrυgicë, n.djeυa një dόrë në b..th, kur u ktheυa nuk e doja me jetέn

Një vajzë ka gu xuar të rrëfejë momentin kur ka rënë e një ng.ac mimi s e.k sual në rrugë.

Ajo thotë se është ndjerë shumë keq nga episodi tm.er rues dhe ende sot nuk e ka marrë veten.

Ajo apelon që femrat të denon cojnë kur bien pre e këtij ab.uz imi. Kjo është historia e rrëfyer: 

“Jam një 19-vjeçare nga Puka.

Kam nisur shkollën e lartë në Tiranë pas shumë sakr ificash të familjes time, sepse prindërit janë pa punë dhe jetojmë me ndihmat e tezeve jashtë vendit.

Lexoj lajmet e nga.cmimeve në punë, që shumë femra në botë po tregojnë historitë e tyre.

E mua mu kujtua momenti që akoma nuk më lë të vë sy në gjumë natën. Gjithmonë kam qenë një vajzë e rregullt si në veshje ashtu edhe në sjellje.

Por mendoj se kush do të të ng.acmojë e bën sepse thjesht është i s ëm urë. Nuk ka lidhje a je apo nuk je pro.vo kuese.

Një pasdite dimri po kthehesha në konvikt dhe po kaloja në një rrugicë.

Ndjeva hapa pas meje, por mendoja kalimtarët edhe pse brenda ndjeva një prerje këmbësh.

Në një moment në një zonë ku ndriçimi s’ishte edhe aq i fortë ndjej një dorë që më prek të pa smet.

Me shumë forcë dhe më thotë fjalë të ndjyra që më rrë nqethën. Aq bëri dhe iku duke qeshur e duke kthyer kokën nga unë sikur të kishte bërë ndonjë he ro izëm.

Ju nuk e keni idenë se sa e pojshtëruar jam ndjerë në ato momente. Djersita, u dr odha dhe më erdhi zor që jam femër.

Më është dukur vetja shumë e paaftë në ato momente, doja të ul ërisja ta pëjshtyja atë person.

Pashë rrotull shyqyr nuk pa njeri skenën, por unë ende e kam trjaumë. Këta meshkuj ma niakë që po na shka tërrojnë jetën duhet të ndalojnë duke u sjellë si padronët tanë…Mos heshtni vajza. De noncojini!”, shkruan ajo.