V. αjza e komαndαηtit të UÇK-së që po e “çm eηd” rrjetin

Vajza e koma ndantit të UÇK-së që po e “çm.end” rrjetin.

Donika përveç që karakterizohet nga një hijeshi e rrallë, posedon linja trupore tejet seksi që i ekspozon në Instagram, duke e “ndezur” rrjetin. 


Bukuroshja nga Drenica, është mjaftë aktive në rrjetet sociale duke treguar hiret e saj dhe të gjitha mediat janë duke folur për të.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *