V αjza nga Shkodra: U n johα me një d jαΙë më të υogëΙ në Facebook, ρor ai më…

His(toria e Norës, vajzës shkodrane që po vu an diIemën e madhe nëse duhet të vazhdojë lIdhjen me një djalë goxha më të vogël dhe dy;shimi i fortë që ka për një të tretë që ka hyrë në mes tyre. 

Psikologia Laura Lushaj, jep përgjigjen që gjeni më poshtë, pas rrëf;imit të plotë të 33-vjeçares që dërgoi mesazhin.

Rrë;fimin e plotë ju mund ta lexoni më poshtë ashtu siç është dërguar nga Nora.

“Përshëndetje jam Nora, një grua e divo;rcuar nga Shkodra jam 33 vjeçe kam dy fëmijë të moshës 15 edhe 13 vjeç kisha dëshirë te ndaja një his;tori das;hurie me ju dhe te me jepni ndonjë këshillë.

Jam njohur me një djalë në rrjetin social Facebook ai më shkruante vazhdimisht por një dit vendosa t’i ktheja përgjigje ai kërkonte që të

Iidheshim bashkë edhe pse i tregova për jetën time u tregova e sinqertë me të. Një pasdite më ftoi për kafe për t’u njohur nga afër.

E pëIqyem njëri-tjetrin shumë, por ai me të parën që u takuam, kërkoi se;ks. Nuk pranova sepse ishte takimi i parë i njohjes me të

Sakaq, ai nuk më kishte treguar moshën e tij të vërtetë. Më kishte thënë se jam 29 vjeç ndërkohë që ishte vetëm 24 vjeç edhe pse fiziku i tij nuk e tregonte moshën e tij. Pas një jave ne bë më das;huri.

Mbasi kr;yem ma;rrëdhënie ai më tregoi për moshën e tij të vërtetë. Në atë çast sa nuk më ra të fi;kët. Nuk i besoja syve të mi u ndjeva shumë k;eq por me kalimin e kohës fillova ta pranoja këtë fakt.

Mirëpo më e ke;qja është se unë kam rënë në da;shuri me të edhe pse e di që është shumë gabim. Jam munduar disa herë të ndahem me të, por e kam pasur të pamundur.

Ai më kërkonte vazhdimisht në telefon gjë që më bënte të kthehesha prapë me të. Edhe pse ai më thotë shumë shpesh se edhe po të martohem, unë ty nuk do të lë kurrë, s’e kuptoj pse e thotë këtë gjë.

Por unë edhe pse e dua shumë kam vendosur të ndahem me të. E para sepse jemi shumë larg me moshën dhe e dyta po dy;shoj se kohët e fundit ka

një Iidhje tjetër, gjë që është mëse normale për të, sepse ai është shumë i ri i dhe duhet të ndërtojë të ardhmen e tij.

Pra dua të vendos të mos jem më me të, jo sepse nuk e dua, por sepse kështu është më mirë. Ju lutem më nd;ihmoni, më thoni si të veproj. Po e kërkoj këtë ndihmë nga ju se kam shumë fr;ikë se mos kaloj në dep;resion. Ju lutem më jepni ndonjë këshillë”