V. αjza shqiρtare Ιidhet e ngeΙ shtαt zënë me një djαΙë me n gjγrë, famiΙja i bën υeρrimin mi zοr υajzës!

Dashuria nuk ka moshë thuhet, por në disa raste nuk paska edhe ngjyrë.

Një rast i tillë ka ndodhur më një vajzë e cila shkoi në Londër për studime edhe atje njeh një shokë moshatar me veten e saj dhe kështu po njiheshin deri sa u dashuruan edhe ngeli shtatzënë.

Djali i quajtur Henri, ishte i lumtur me të edhe vajza shqiptare me atë e kështu në këtë mënyrë filluan të bashkëjetonin.

E gëzuar vajza i jep lajmin e mirë familjen që është bërë me djalë por, familja e refuzoi atë duke i thenë se “nuk je më vajza jonë”.

Së bashku me djali ajo niset për në Shqipëri për të treguar të plotë historinë.

Dhe për përgjigja e tyre ishte kjo:“Çoje djalin ta rrisë i ati dhe atëherë do jesh vajza jonë”.

Cfarë do të bënit ju nëse do të ishit në një situatë të tillë do ta pranonit apo do ta refuzonit vajzën tuaj!