February 25, 2024
Lajme

V. αjza shqiρtare deΙ mes kryeqγtetit me rrοba b anjo, Ja si i d. υken të gjitha…

Ndodh edhe kjo në Tiranë! Një vajzë shfaqet duke ecur me rroba banjo në zonën e “Tregut Çam” në kryeqytet.

Siç shihet qartë edhe në videon e mëposhtme, vajza ka veshur një palë rroba banjo në ngjyrë të zezë

dhe sipër tyre një fund prej rrjete, që i tregon të gjitha linjat trupore.

Vajza ecën e qetë, ndërkohë që kalimtarët e shikojnë me kureshtje.

Mesa duket ajo nuk i duruar dot temperaturat e larta dhe ndërkohë ka imagjinuar sikur është duke shëtitur pranë detit.

 SHIKO VIDEON

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *