VëIIai nuk e Iiηte të shihte d.jem me sy/ E r.eja i bën gjëmën, ja si e HUMBl Vl…GJË RlNË

Një 21 vjeçare ka nxjerrë në shitje vi rgjërinë, duke shpresuar se me paratë që do të fitojë të ketë mundësi për të udhëtuar në të gjithë botën.

Modelja e re është shprehur se deri më tani ka marrë disa oferta që kapin shifrat e 250 mijë eurove, por kjo nuk është mjaftueshëm për të.


Ajo shprehet se ka dëshirë që ta shesë vi rgjërinë për 1 milion euro, e tashmë ka nisur dhe një ankand.

E pyetur se përse kishte marrë një vendim të tillë ajo tregon se dëshiron që të jet5ë e lirë dhe të bëjë çfarë të dojë me jetën e saj.

“Vij nga një familje shumë konservatore, që nuk më linte të dilja me djem.

Kisha vëllain e madh që më ruante gjatë gjithë kohës, ndërsa për vete bënte çfarë të donte.

Nuk ishte e drejtë”, tregon Penelope.