VIDEO/ Gazetarja shρërthen në të qeshυra, teksa lexon lajmin për rritjen e pensioneυe

Gazetarja ruse, Aleksandra Novikova ka krijuar një situatë qesharake teksa nuk ka mbajtur të qeshurën gjatë transmetimit të edicionit live.

Ajo po jepte lajmin e mirë për rritjen e pensioneve që do të përfitonin personat me aftësi të kufizuara dhe veteranët e luftës kur u shpërqendrua.

E qeshura e saj sikurse dëgjohet nga video nis ndërsa është duke lexuar kronikën.

Edhe pse u mundua që të qetësohej sado pak nuk ia doli dot të kontrollonte veten.

SHIKO VIDEON