VIDEO/Nëna shqiptare HABlT, tregon sesi bυrri u dαs hυrua me υαjzën e saj: ”Nuk i b.esουa sγve, kur i kaρa dυke e b.έrë me të”

Ajo rr.ëfen sesi zbuloi raportin e partnerit të saj, prej 9 muajsh me të bijën e mi.tur.

“Dy vite më parë njoha një shtetas me emrin Istref Avdiu, me të cilin u dashurova dhe nisa të bashkëjetoj.

Pas disa muajve vendosa të marrë edhe vajzën Argnesa që të jetonte me ne.

Me kalimin e kohës kuptova se mar dhë nia e vajzës me bashkëjetuesin tim, filloi të bëhej më e afërt.

Nuk I besava syve, kur i kapa duke u put hur e pre kur me njeri tjetrin.

Por, ata ma mohuan të dy edhe pas den on cimit në pol ici” rrefeu nëna në studio.  SHIKO VIDEON KËTU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *