(Video) Valbona Selimllari tashmë “vjehrrë”, i biri i prezaηton të dαshυrën!

Ish-miss-i apo siç e quajmë tashmë, “Miss-i i Përjetshëm” Valbona Selimllari ishte një nga të ftuarat e gazetarit Ervin Kurti në rubrikën “N’Fermë” këtë të dielë.

Ndonëse njihet për natyrën e saj hermetike kur vjen puna te fëmijët apo familja, këtë herë Valbona ka hapur “librin” e saj të sekreteve.


Hipur në një traktor krah Ervinit, ish-missi ka rrëfyer se është munduar gjithë jetës t’u mësojë fëmijëve disiplinë dhe rregull.

“Që kur Deni ishte i vogël, i kam mësuar të ndajë lapsat e hollë, lapsat e trashë dhe lapustilat… që të mësonte të vinte rregull në gjërat e veta!”, – tregon Selimllari.

Mirëpo, Deni tashmë është rritur dhe ka filluar dashuritë e para.

Selimllari ka rrëfyer se i biri është tashmë ka rënë dashuri me një vajzë, emri i së cilës refuzoi ta ndante, dhe madje, e ka takuar bashkë me familje.

Pra, mund të themi se gjërat janë zyrtare. Më tepër detaje mund të mësoni në vi deon e mëpos htme 

SHIKO VIDEON

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *