VIDEOLAJM/ ‘Deda’ i Mirditës, elektriçisti riρaron linjën eΙektrike në kυshte ekstreme të motit

Moti i ashpër ditën e sotme ka sfiduar të gjitha strukturat dhe autoritetet përkatëse në vend nga veriu në jug.

Era e fortë dhe reshjet e dendura të dëborës kanë sjellë edhe shkëputjen e energjisë elektrike në disa qarqe si ai e Lezhës, ku dhe është shkrepur fotoja e mësipërme.

Pavarësisht stuhisë së borës një elektriçist në Mirditë duket se po përpiqet të riparojë një linjë elektrike për të mos lejuar që qytetarëve të mos ju mungojë i ngrohti dhe energjia elektrike, duke vënë kështu në rrezik edhe jetën e tij.