VIDEOLAJM/ Moti i ashρër në SHBA, dhjetëra aυtomjete ‘Telsa’ të brαktisura nëρër rrugë pasi nuk kanë ku të karikohen

Temperaturat e ulëta kanë shkaktuar mbulimin e makinave nga akulli duke bërë që këto automjete të kenë probleme edhe me karikimin.

Temperaturat estremisht te ulëta dhe stuhitë me reshje të dendura dëborë në SHBA kanë sjellë probleme të mëdha në qarkullimin e automjeteve.

Një video e cila po qarkullon në mediat e huaja tregon se një numër i madh makinash janë braktisur në rrugët e SHBA-së, ku më të shumta janë ato elektrike.

Bëhet fjalë për makinat elektrike të llojit kompanisë Telsa.