Vjen nga Austria me ρυshime dhe njeh një d jαΙë, përd hνnohεt në grυp në shtëρinë e tij

Një vajze nga Austria kishte zgjedhur Greqine te pushonte kete vit, por cdo gje i doli jashte planit pasi u përdhunua nga një grup djemsh vendas.

Sipas mediave greke, 20-vjeçarja është përdhunuar nga katër djem të moshës 30, 28, 26 dhe 27 vjeç.

Turistja shkoi vullnetraisht në shtëpinë e 27-vjeçarit grek, por papritur u shfaqën dhe tre të tjerë. Ajo u shpreh se 4 grekët e përdhunuan atë në grup.

Grupi u arrestua dhe sipas informacioneve, ata mohojnë se kanë përdhunuar vajzën e re nga Austria dhe pretendojnë se u takuan për të kryer marrdhënie seksuale me të, por me vullnetin e saj të lirë