ZbυIo me këtë mënyrë se kush të telefonon me priυat (Video)

Të gjithë bezdisemi nëse na telefonojnë pa numër.

Dikush, i cili nuk ka as emër dhe as figurë, por që i bie telefonit tuaj dhe ju jeni në dilemë ta hapni apo të mos e hapni.

Jeni i/e interesuar për t’i dhënë fund kësaj situate?

Nëse po, atëherë kjo është mundësia juaj.

Por si mund ta zbulojmë numrin e telefonit që na bezdis, në qoftë se ai del numër privat në ekranin tuaj.

Ndiqni hapat e mëposhtëm që shpjegohen në këtë video.

SHIKO VIDEON KËTU

https://youtube.com/watch?v=8sCI6_O5Ku4%3Ffeature%3Doembed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *