February 25, 2024
Lajme

“Zgjohet” DoΙΙari, Euro në rënie/ Këmbimi valutor

Në tregun e këmbimit valutor shqiptar një dollar amerikan blihet me 99.5 lekë dhe shitet me 100.5 lekë.

Ndërkohë monedha evropiane euro blihet me 105.3 lekë dhe shitet me 106 lekë, ndërsa franga zvicerane sot do blihet me 110 lekë dhe do shitet me 111 lekë.

Paundi britanik do blihet me 120.6 lekë dhe do shitet me 121.6 lekë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *