18-υj. eçαri fe johεt me nënën e sh. okut të ngυshtë

I riu Chase Gabbard, 18-vjeç u takua me 39-vjeçaren Jaimee Brown, nënë e 3 fëmijëve, kur ishte vetëm 11 vjeçe.

Një adoleshent, i cili është i fejuar me nënën e shokut të tij të ngushtë thotë se mezi pret të martohet me të, ndonëse me një diferencë moshe prej më shumë se 2 dekadash.

Chase Gabbard, 18-vjeç u takua me 39-vjeçaren Jaimee Brown, nënë e 3 fëmijëve, kur ishte vetëm 11 vjeç dhe u bë shok i ngushtë me djalin e saj, sot 16 vjeç.

Çifti nga Corbyn, Kentucky, shpenzoi vite duke u njohur me njëri-tjetrin dhe u afruan në vitin 2013, pasi nisën të dilnin për vrap në mënyrë që të binin në peshë.

Brenda një viti, Jaimee kishte humbur më shumë se 45 kilogramë, por ai kuptoi se kishte tërheqje për nënën e shokut të tij vetëm kur mbushi 18 vjeç.

Të tronditur nga pëlqimi që kishin për njëri-tjetrin, pavarësisht diferencës prej 21 vitesh, ata nisën të dilnim dhe zbuluan se kishin shumë gjëra të përbashkëta.

E gjithnjë sipas tyre, djali i Jaimee e ka pranuar lidhjen e nënës me shokun e tij të ngushtë dhe është i lumtur për ta.