Çfarë po ndodh në shtëρinë e “BBVA”? Luizi habit me deklaratën: Më kanë mαrrë Kiarën në gjumë (VIDEO)

“Big Brother Vip Albania” është spektakli më i ndjekur në Shqipëri, ku banorët transmetojnë shumë emocione të forta teksa rrëfejnë historitë e tyre apo edhe gjatë përditshmërisë, konflikteve dhe raporteve me njëri-tjetrin.

Ai është një show televiziv që zhvillohet tërësisht brenda kufijve të një shtëpie, krijuar posaçërisht për personat e famshëm që bëhen pjesë të këtij programi, duke u cilësuar me titullin banorë.

Ngjarjet e krijuara në shtëpinë e Big Brother Vip Albania janë në qendër të vëmendjes. Dhe padyshim që këto ngjarje janë fuqizuar edhe nga banorët e rinj, të cilët janë futur gjatë javëve të fundit në shtëpinë më të famshme në Shqipëri. Ndërkohë, pas një nominimi të fortë me Luizin dhe Kristin, ishte Armaldo ai që la shtëpinë e “BBV” këtë të shtunë. E teksa ditën e sotme banorët kanë zhvilluar lojën e Ninxhas, Luizi është shprehur si më poshtë.

“Kjo tregon sa gjumin e rëndë e ka e gjithë shtëpia. Unë po shihja a e kam Kiarën aty, thashë mos ma kanë marrë dhe Kiarën…”, tha Luizi.

VIDEO:

https://www.instagram.com/bigbrotheralb_vip/?utm_source=ig_embed&ig_rid=b7a74cd7-6234-4ef9-81a2-b08f7693a83a&ig_mid=8130C6C1-B19C-4A4F-B501-2C90B079F11A