E rëndë, vëIIai i ρret ko kën νëIIait dhe e hedh nga baIIkoni

Një ngjarja e tmerrshme ka ndodhur në provincën e Benvetos në Itali, ku një 59-vjepçar ka vrarë vëllanë e tij duke i prerë kokën.

Ngjarja ka ndodhur të mërkurën ku 59-vjeçari i preu kokën vëllait dhe më pas e hodhi nga ballkoni.

Fqinjët që e kanë parë kanë njoftuar policinë për krimin makabër.
59-vjeçari u dorëzua pa rezistencë dhe u mor në pyetje gjatë gjithë natës përpara se të transferohej në burgun e Beneventos.

Karabinierët po marrin në pyetje të afërmit dhe të njohurit e dy vëllezërve që jetonin së bashku në shtëpinë e familjes.
Policia dyshon se vrajsa ka ndodhur në një debat të nxehtë