Me iku ρetuIIa nga ajo që më b. ëri αi në magazinë, dua të Ië B URRlN për të, por kam një hαII…”

Një vajzë e re i është drejtuar psi/kologe Deidre për ti kërkuar ndihëm pas një situate të vësh/tirtë në të cilën është ndodhur.

Ajo i rr/ëfen se prej 6 muajsh ka nisur një lidhje jashtëm/artesore me kolegun e saj në punë, dhe se tashmë ndjenjat e saj për të janë rritur kaq shumë, sa ka filluar të mendojë di/vorcin.

Ja çfarë shkruan ajo: E dashur psikologe Deidre. Unë jam 28 vjeçe dhe jam e martuar prej 3 vitesh dhe kam një vajzë 1 vjeçe, që e dua më shumë se çdo gjë.

Me burrin jemi martuar pas disa vitesh lidhje dhe një dashurie të madhe. Pas lindjes së vajzës raporti jonë ndryshoi pak sepse ai filloi të largohej

duke menduar se unë nuk i kushtoj më të njëjtën vëmendje si më parë. Kjo gjë mua më tr/ishtoi padyshim dhe kjo ka qenë arsyeja që ne kemi pasur shumë gr/indje me njëri-tjetrin.

Këtë situatë unë e nd/ava me një kolegun tim në punë, unë punoj në një magazinë ku bëhen pak/etime të ndryshme.

Ai më qëndroi afër shumë dhe më këshillonte mjaft për tu ndjerë më mirë. Kështu dalë nga dalë nga dalë ne filluam të afrohemi shumë me njëri tjetrin, deri sa një ditë u pu/thëm.

Pas kësaj ne takohemi çdo ditë pas pune dhe kemi nisur një lidhje shumë të fortë in/time dhe dashurie.

Ndihem shumë mirë me të dhe ai me mua dhe kemi filluar të mendojmë se mund të nisim një jetë së bashku.

E dua, por ndihem keq në raport me burrin dhe fëmijën. Nuk di nëse ia vlen apo jo të sa/krifikoj dhe të nis çdo gjë nga e para me atë. Përgjigjja e psikologe Deidre:

Unë do të të këshilloja që për një periudhë të mos e takojë më të dashurin dhe ti kushtoje më shumë vëmendjen burrit tënd.

Do ishte mirë të bënit një bisedë për të gjetur të njëjtën dashuri dhe pasion që keni pasur më parë.

Nëse filloni sërish të ndjeni për burrin, jepini fund li/dhjes, nëse shihni se nuk mund të jeni e lumtur dhe as ta bëni atë të lumtur, atëherë kërkoni div/orcin.