VIDEO/ “ΡërΙeshje titαnësh”, deshtë “zaρtojnë” rrugën dhe Ιυftojnë me njëri-tjetrin

Deshtë në Sfakia të Greqisë filluan të përleshen në mes të rrugës duke përplasur kokën me forcë.

Siç shihet në videon e siguruar nga flashneës.gr, deshtë për arsyet e tyre kanë nisur të përleshen

duke ofruar një pamje të veçantë dhe të paprecedentë për kalimtarët të cilët kanë ndaluar makinat dhe i filmojnë.

Karakteristikë e performancës së përleshjes është se deshtë fillimisht marrin forcë duke u tërhequr mbrapsht dhe më pas godasin kokën me njëri-tjetrin./Abcnews.al/

SHIKO VIDEON KËTU