VIDEO: MBËRRIJNË TURISTËT E PARË HOLANDEZË NË SHQIPËRI

Që prej dorëheqjes si kryetar i PD-së, Lulzim Basha duket se është duke shijuar jetën.

Ai nuk merr më pjesë në seancat parlamentare, edhe pse është ende deputet dhe nuk shfaqet më në ambientet e PD.

Të vetmet herë që shihet, është o në plazh, o në aeroport.

Së fundmi ai është filmuar duke u kthyer nga Holanda.

Lojtës Videosh