43-υ jeçαrja tregon se si bαsh.këshόrti nuk i kυshton rëndësi dhe si υ Ι.idhα me një hidraulik!

Por kjo mungesë e partnerit të saj e ka shtyrë të nisë një histori të re dash.urie me një hidraulik. “Bu.rri im nuk ka bërë asnjë përpjekje për marr.ëdhë.nien tonë për më shumë se dhjetë vite.

Por tani kam një të das.hur të mrekullueshëm dhe dua të largohem, por bu.rri po më nxjerr përpara shumë pengesa. Dashuria e re që po për.jetoj më bën shumë të lumtur dhe ndihem si asnjëherë më parë, por ai është gjithashtu i martuar.

Jam shumë e zem.ëru.ar me burrin tim, sepse i ka lënë gjërat të arrijnë deri në këtë pikë, ku jemi në kri.zë bashkë dhe nuk i bëhet vonë fare.

Unë jam nënë e tre fëmijëve dhe kam 20 vite e mar.tuar. Unë jam 43 dhe bu.rri është 45 vjeç. Ai është njeri i mirë, por unë e shoh vetëm si një vëlla. Nuk ndjej më shkë.nd.ija. Unë u njoha me të dashurin ak.tual verën e kaluar.

Ai është hidraulik dhe më erdhi në ndihmë kur një tub shpërtheu gjatë kohës që bu.rri punonte larg nesh. Pati një të.rheqje të menjëhershme. Mar.rëdhë.nia e tij ishte gjithashtu në k.rizë dhe më tregoi se ishte 43 vjeç.

Më vonë ai më dërgoi një mesazh ku më tregonte se më pë.lqente dhe të nesërmen bëmë s.k$ në shtëpinë e tij. Kurrë nuk kam bërë diçka të tillë më parë. Burri im gjithmonë ka qenë i përq.endruar tek puna dhe paratë, por është bërë më keq gjatë viteve të fundit. Ai nuk del për sh.ëtitje me mua dhe as nuk merret fare me fëmijët. Por që kur i thash se do të lar.gohem, ai është përpjekur të më ndalojë.

Ai nuk di asgjë për të das.hurin tim dhe po pyes veten nëse duhet t’i tregoj apo jo, në mënyrë që ta dijë se mes nesh nuk ka më shpresë”.

“Dear Deidre” iu përgjigj:

“Ndoshta ndjen shkë.nd.ija për të dashurin e ri, por ato do të shuhen shumë shpejt. Duket sikur bashkëshorti ju ka marrë për të mirëqenë ju dhe fëmijët. Por ai me të vërtetë po përpiqet të ndryshojë dhe kjo është një meritë.

Bëjini të ditur se do t’i jepni marr.ëdhë.nies suaj një shans të dytë. Flisni edhe për mar.rëd.hë.ien sek.sua.le me të. Ju i detyroheni fëmijëve që ta bëni këtë. Duke u takuar me të das.hurin ju rrezikoni të përhapni edhe kor.onav.irusin. Jepini vetes pak kohë dhe nëse gjërat nuk përmirësohen brenda 3 muajve, atëherë mund të merrni hapa të tjerë për të ardhmen tuaj”