Jam me Ιetra italiane: Kërkoj një b. urrë për b@shkëjetesë

Ka shumë vite që jetoj në Itali dhe kam qenë e martuar me një italian per disa vite, deri sa i rregullova letrat dhe qëndrimin e përhershëm në Itali. 

E kam punën time dhe kushtet shume të mira për jetesë pasi kam trashëguar pasuri nga ish burri im italian.

Me ish burrin kam një goce e cila jeton me babain e saj dhe nuk kam kurrefar detyrimi me ish burrin pervec se

takohem me vajzën time kohe pas kohe sepse ajo është edhe e imja normal.

Kësaj vere dua t`i kaloj pushimet ne shqipëri, por dua që pushimi mos të më kaloj ashtu kot si herën e kaluar dhe

kam vendosur që t`i kaloj me ndonjë burre që eshte i ndarë nga gruaja sikur se unë që jam ndarë nga ish burri,

por me dëshirë do takoja dikend që eshtë beqar, mosha nuk ka rënd¨si fare për mua, me rëndësi të ja kalojmë mirë gjatë ditës, por normal edhe më mirë gjatë nates,,,

K0ntaktin mund ta merrni nën hapsirën ku shkruan sponzorit, ju mirë pres në bashkbisedim dhe marrëveshje do të isha e lumtur shumë.

Shpresoj se nuk do mbetem keq sepse besoj ne burrat shqiptarë se mund të ja dalin mirë në marrëdhanje qysh duhet me qenë një burrë i fort.