LATEST ARTICLES

BASHKlM familjar në Itali? Dalin rregullat, ja sa euro duhet të ketë BURRl që...

Nëse keni bashkëshortin që jeton në Itali, për të mundësuar bashkimin familjar gjatë 2020 duhet të ketë të ardhura minimale 8.9 mijë euro në...

Horoskopi për sot, e shtunë 29 shkurt 2020

Dashi Mundohuni që të ruani ekuilibrin dhe të lini çdo gjë që të rrjedhë normalisht, pa lënë pas dore ndjesitë tuaja. Do ta gjeni veten...

SHlKONl si reagon BABAl shqiptar kur i gjen të BlRlT “maII” në xhep (Video)

Si do të reagonte një baba shqiptar nëse merrte vesh që i biri ka ko ka;inë me vete? Këtë kanë treguar me anë të...

A të deI koha për se ks? Deklaratat e rraIIa PRlVATE të VIPave shqiptarë...

Kur VIP-at shqiptarë vendosin që të flasin publikisht rreth temës së se;ksit, deklaratat e tyre tërheqin gjithmonë vëmendjen e publikut. Ka shumë personazhe të njohur...

2 milion kIikime, videoja e Genës th yen REKORDlN në “E Diell”

Programi maratonë “E Diell” në Top Channel, vazhdon të mbajë të go;zhduar para ekranit të televizionit dhe në Youtube teleshikuesit shqiptarë.Këtë e dëshmon edhe...

ApeIi për NDlHMË/ Vajza lSHTE mirë e shkatë rruan m jekët shqiptarë

Mesazhi vjen nga tezja e një vajze me një def;ormim fizik që në lindje. Rasti i prezantuar prej saj është vërtet i tris htë....

Merr leje për të ribërë ÇATlNË, qytetari hedh themeIe për viIë brenda Kalasë së...

Ndërtim pa leje brenda zonës Arkeologjike të kategorisë A. Ligji për ndërtimet pa leje është ashpërsuar, por kjo nuk duket të këtë tre;mbur një...

KaIIëzimi EPlK ditën e Shën Valentinit: Çfarë më NDODHl në kotecin e puIave që...

Një kaIIëzim i pazakontë, ka ndodhur në stacionin e PoIicisë Manëz në Durrës, ku pikërisht ditën e “Shën Valentinit”, në datën 14 shkurt 2020,...

PUSHlME me familjen në Itali: Alketa si rrallëherë publikon foto me djaIin

Pas suksesit me “Sanremon” dhe pas intervistave në televizionin italian, Alketa tani po pushon disa ditë në Alpet e Italisë. Ky është vendi i preferuar...

PASl modeIja bëri publike Iidhjen me Robertin, Nora Istrefi bën REAGlMlN që na Ia...

Tre ditë më parë, Xhesi deklaroi se ajo dhe Robert Berisha kanë qenë të Iidhur, duke konfirmuar kështu Iajmet që qarkullonin vitin e kaluar....