Infinite Load Articles

FIet shqiptarja që jeton në Kanada: Kemi hequr shumë, BURRlN s’ma...

Arjola jeton prej vitesh në Kanada, ku dhe është njohur me bashkëshortin e saj Obie-n. Në një lidhje...

GREQlA ka qenë Shqipëri, pranojeni tani, mos bëni kot, historiania greke...

Një moment interesant është hapja e shkollave greqisht për fëmijët arvanitas në ishullin e Specës, ku një prej mësuesve shkruan se “ndërkohë...

Braho: Sali Berisha kiIIer i Iindur, ja të gjitha v rasjet...

Në librin e tij “Masakroni Servet Pëllumbin”, deputeti Spartak Braho ka hedhur sërish dritë mbi shumë zhvillime ndër vite. Ai ka lëshuar...

I MORRl teIefonin të fejuarit, biseda e tij në WhatsApp e...

Një vajzë në Tiranë i ka marrë telefonin të fejuarit dhe ka ngelur tërësisht e habitur kur ka parë se çfarë mesazhet...

TruIIosen dentistët, SHlKONl çfarë i nxjerr nga goja nëna FËMlJËS së...

Kjo nuk është diçka që mund ta shikoni çdo ditë. Ajo që ka ndodhur është shumë e thjeshtë, edhe pse disi e...

Ju vjen ë e Iartë fatura e energjisë elektrike edhe kur...

Edhe kur i fikni pajisjet elektrike, ato vazhdojnë të shpenzojnë energji.Kur shtypni butonin e fikjes, shumë pajisje elektronike, si televizori, DVR apo...

MOST POPULAR

HOT NEWS